Política

Un congrés unitari per debatre el país del futur

El Congrés Participatiu Catalunya i Futur va demanar ahir a totes les candidatures que concorren a les eleccions del 21-D que es comprometin a donar-los suport per encarrilar el debat sobre la definició de la Catalunya del futur. El Congrés Participatiu, organitzat per un think tank col·laboratiu que aglutina exdirigents i intel·lectuals propers a totes les formacions sobiranistes i federalistes , pretén que els partits incorporin aquest compromís als programes electorals. Així ho van demanar públicament ahir en una roda de premsa a l’Institut d’Estudis Catalans, i es van oferir a trobar-se formalment amb els partits

El Congrés Participatiu Catalunya i Futur pretén convertir-se en una àmplia plataforma unitària de discussió que començarà el mes de gener que ve, amb un calendari de debats públics. El Congrés Participatiu s’erigeix així en un hereu del Congrés de Cultura Catalana, que va recórrer el país fa quaranta anys, durant la Transició. En aquest cas, durant els darrers mesos s’han format nuclis territorials que són els que s’encarregaran d’organitzar els actes i debats, en els àmbits local i comarcal. D’entrada, els debats previstos per al 2018 s’estructuren en quatre àrees temàtiques: Catalunya al món, societat, equilibri amb la natura i un model econòmic sostenible, equitatiu i eficient.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia