Política

El president de Freixenet crida a recuperar la “senda constitucional” per revertir els “danys” del procés

Bonet atribueix la caiguda de vendes de l’octubre a la “sortida del carril” del govern i nega el boicot

Assegura que si el 21-D es crea un nou govern independentista proposarà de nou el trasllat social de la seva empresa fora de Catalunya

El president de Freixenet, Josep Lluís Bonet, ha fet una crida aquest dimarts al vespre als catalans per a què el proper 21 d’octubre votin partits que recuperin la “senda constitucional i estatutària” per tal de “revertir els danys econòmics i tancar les ferides” del procés sobiranista.

Durant la presentació de la campanya de Nadal de l’empresa cavista, Bonet ha reiterat que, si després del 21-D es crea un nou govern independentista, proposarà de nou el trasllat de la seu social de Freixenet fora de Catalunya.

Al mateix temps, ha assegurat que el mes d’octubre ha estat “negre” pel que fa a les vendes i ho ha atribuït a la “sortida del carril” del govern de la Generalitat, negant que hi hagi hagut un boicot explícit als productes catalans.

Finalment, pel que fa a les negociacions amb Henkell per a què el grup alemany adquireixi part de les accions de Freixenet, el president ha assegurat que “no és gens dolent” que la pugna continuï oberta després de gairebé dos anys d’haver rebut “una oferta molt seriosa”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia