Política

C’s treballarà per revertir el tancament dels petits negocis

El candidat de la formació taronja a Girona, Jean Castel, va visitar ahir Salt

El candidat de Ciutadans al Parlament per Girona, Jean Castel, es va reunir ahir amb representants de la Federació d’Empresaris de Salt, perquè considera que és un dels municipis que necessiten revertir el tancament de negocis. “Nosaltres volem facilitar ajudes a l’emprenedor perquè no hagi de començar el negoci amb una motxilla plena de càrregues.” D’aquesta manera, el candidat de Ciutadans (Cs) per Girona, Jean Castel, va desglossar part de les iniciatives que el partit taronja inclou en el seu programa electoral per a les eleccions.

El líder de la formació taronja a Girona considera “una prioritat facilitar la nova implantació de comerços i empreses” a les comarques gironines ja que el novembre passat el nombre d’aturats es va incrementar amb 1.950 aturats més, “la pitjor dada des del 2009”, va dir, i un exemple de la necessitat real d’establir polítiques d’ocupació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia