Política

“No esteu sols. No defalliu”

L’esposa de Joaquim Forn, en l’homenatge setmanal de l’assemblea de treballadors d’Interior al conseller

La presó coincideix amb el 25è aniversari de casats del matrimoni

Ho fan cada dilluns i cada divendres des de fa tres setmanes, però ahir tenien una convidada especial. La recentment constituïda Assemblea de Treballadors i Treballadores del Departament d’Interior va sortir un cop més al carrer a dos quarts de dotze per concentrar-se a la porta de la conselleria i denunciar-ne la usurpació feta per l’Estat a través de l’article155. Entre el centenar de persones congregades sota la pluja hi havia la dona del conseller Joaquim Forn, Laura, a qui van regalar una planta groga, el color per reclamar l’alliberament dels presos polítics. “Pel fet que som personal al servei de l’administració de la Generalitat de Catalunya, no reconeixem cap altra autoritat que no sigui la sorgida democràticament de les urnes del 27-S”, deia la carta que van llegir. L’assemblea reivindicarà amb petites accions cada dia fins a la retirada del 155 la llibertat dels quatre empresonats, el retorn del president i la resta del govern a l’exili, el restabliment del càrrec i de les funcions del major Trapero i la retirada dels procediments judicials contra la intendent Laplana i alguns membres del cos de Bombers i dels Mossos. “Conseller Forn, les persones que formem part d’aquesta assemblea et fem costat incondicionalment perquè representes la legalitat de la institució a la qual pertanyem”, afirmen. Tot d’una, els concentrats, amb llaços, bufandes i paraigües grocs, es van girar per posar-se de cara a la conselleria i cridar: “Fora els ocupes d’Interior!” Un home del ministre visita el departament tres dies la setmana.

Els treballadors van donar ànims a la Laura i van enviar força al conseller, que comparteix cel·la amb el vicepresident, Oriol Junqueras, a la presó d’Estremera. També la van felicitar: ahir el matrimoni complia 25 anys de casats. En agraïment als suports rebuts i amb motiu de l’aniversari, la Laura va organitzar una missa als jesuïtes del carrer de Casp de Barcelona. “No estàs sol. No esteu sols. No defalliu”, acaba la carta. Divendres, a dos quarts de dotze, més.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia