Política

Iglesias aposta per “la tercera via” per desencallar la situació política a Catalunya

El líder de Podem convida ERC i el PSC a una “tercera opció més sensata” i acusa els independentistes “d’estafar” amb promeses que “no es poden complir”

El secretari general de Podem, Pablo Iglesias, ha reivindicat aquest dilluns des de Tarragona “una alternativa entre progressistes” com a via per desencallar la situació política a Catalunya. Creu que és “més sensat” optar per una tercera via que aposti per la reconciliació, el diàleg, la defensa dels drets socials i que rebutgi la unilateralitat.

Ho ha defensat com a alternativa a que els independentistes, amb la mirada posada a ERC, ideïn “el següent pas del processisme” o que Miquel Iceta, líder del PSC, “balli al mig” de Cs i el PP de Catalunya. En un acte polític al costat de Xavier Domènech, Pablo Iglesias ha acusat també els independentistes d’”estafar” els ciutadans en prometre projectes i terminis que “no es poden complir”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia