Política

La CUP signa un codi ètic de la política

La formació, a favor de la transparència i la professionalització

La CUP ha volgut aprofitar la campanya electoral per posar de manifest el seu compromís ètic a favor d’una manera diferent de fer política. Els cinc primers candidats de la CUP per la demarcació de Girona han signat públicament un codi ètic en què es comprometen a favor de la transparència i per la no professionalització de la política. L’escenari triat va ser davant la seu del PP de les comarques gironines, a la plaça Josep Pla de Girona, on van voler posar de manifest les diferències entre les dues formacions a l’hora de fer l’activitat política. “Mentre uns veuen la política com una manera d’enriquir-se personalment, nosaltres ho entenem com un compromís amb la ciutadania”, va dir Natàlia Sànchez, cap de llista de la CUP a la demarcació.

El codi ètic recull propostes com la limitació de mandats i de sou, la renúncia a regals i privilegis i la no duplicitat de càrrecs. A la vegada, la formació cupaire va voler recordar que no demana crèdits als bancs i que per finançar l’actual campanya electoral ha fet un projecte de mecenatge en el web donacions21d.cup.cat .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia