Política

Suport al procés sobiranista

Escalf cultural i econòmic per a Puig

Una trentena d’artistes participaran en un acte de suport al conseller de Cultura a l’exili el 19 de gener a la ciutat on va néixer i va promoure la cultura tradicional

Els diners es destinaran a les caixes de solidaritat

El món artístic en totes les seves expressions, musical, literària o de les arts escèniques de Catalunya, ha decidit mostrar el seu escalf, reconeixement i suport al conseller de Cultura, Lluís Puig, en la seva situació d’exili a Brussel·les. Per aquest motiu, aquest 19 de gener, sota la coordinació artística de Lali Pujol, Josep Roig i Oriol Pérez, una trentena d’artistes participaran a Terrassa en un acte organitzat per Vèrtex Empresarial de Serveis Culturals (Vesc) i Temps Record amb el suport de l’ANC- Vallès Occidental, ANC-Terrassa, Òmnium Cultural i Amics de les Arts Terrassa. S’iniciarà a les nou del vespre al Centre Cultural amb un preu de 20 euros amb l’objectiu de recaptar fons per destinar a les caixes de solidaritat per als presos i els membres del govern exiliats.

Els organitzadors van presentar aquesta setmana l’acte Terrassa amb Lluís Puig, música i literatura per la llibertat, que tindrà, entre d’altres, la participació d’Artur Blasco, Brossa Quartet de Corda, Eduard Iniesta, Gemma Humet, Joan Isaac, Lídia Pujol, Manel Camp, Miquel Gil o l’Orquestra Àrab de Barcelona; a més d’escriptors i poetes com ara Carles Duarte, Miquel de Palol, Jaume Cabré, Jordi Cabré, Laura Borràs, Marta Pessarrodona o Salvador Cardús; l’actriu Mireia Llunell, i de fotògrafs terrassencs dirigits per Jordi Chueca. Puig va ser un impulsor de la cultura tradicional a la ciutat com ara Treure Ball, Ball d’en Serrallonga o el grup d’estudis de la festa major, també va ser músic i va impulsar les cases de la música, director de diversos esbarts al país, autor de libres sobre cultura, sardanista o casteller, entre d’altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Consens pels reptes i no en les receptes

Girona
Àngel González
President de la Coordinadora de Memòria Democràtica del País Valencià

“La llei que impulsen el PP i Vox no és de concòrdia, sinó de discòrdia”

BANYOLES

Desmemòria ultra

Banyoles

Jornada (a) reflexió

Banyoles
Ricard Chulià
Periodista i autor del llibre “País Valencià. Eixida d’emergència”

“La Comunitat Valenciana no és viable, però el País Valencià sí”

Banyoles
La crònica

Ressaca final republicana

La monarquia

El referèndum de Franco

Colòmbia

Els gegants de Gustavo Petro

Bogotà
GUERRA A GAZA

Els EUA admeten que Israel pot haver vulnerat el dret internacional humanitari

Barcelona