Política

Eleccions 21-D

JxCAT assegura que “hi ha pla” per a la investidura

El portaveu del grup parlamentari celebra que ERC “tingui tot l’interès” per desencallar-ho

Eduard Pujol avisa que seria “una insensatesa renunciar a allò que pot ser”

El portaveu del grup parlamentari de JxCAT, Eduard Pujol, ha assegurat aquest divendres que “hi ha pla” -“només faltaria que no n’hi hagués aquestes alçades”- per la investidura del seu candidat, Carles Puigdemont, que és a Brussel·les. En una entrevista a Ràdio 4, el diputat de Junts per Catalunya ha considerat però que “la negociació, la concreció, l’explicació” amb uns futurs “socis de govern” no s’ha de fer en públic.

Així ha respost a la secretària general d’ERC, Marta Rovira, que va urgir aquest dijous JxCat a presentar la seva fórmula per a “una investidura efectiva” de Puigdemont. “És bo que ERC tingui tot l’interès del món en poder resoldre la investidura i tancar serrells” de cara un programa de govern, ha afegit Pujol.

A més, el portaveu de Junts per Catalunya està convençut que Puigdemont “pot ser president” i ha advertit: “Seria una insensatesa renunciar a allò que pot ser”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.