Política

SOCIETAT

El restaurant Neptú de Girona fa una carta del procés

Es va idear en els dies de màxima tensió amb l’Estat

El propietari diu que l’han mesurat per no ofendre ningú

El restaurant Neptú de Girona –al carrer de les Hortes– disposa aquest hivern d’una carta molt ben adequada a l’ambient polític que viu el país. Per iniciativa de Xavier Bras, d’AbracadaBras, l’establiment va elaborar la seva carta d’hivern posant als plats noms com ara “Amanida de salmó de Rivera fumat”, “Patates Rufián&Tardà (braves)”, “Pernil Rahola (ibèric)”, “Pop Rajoy a la planxa”, “Puigdemont: fingers de pollu amb un toc picant” o “Patates CUP dels irreductibles d’Olot”.

El propietari del restaurant, Jordi Gallego, explica que la intenció era fer màrqueting del restaurant, i admet que al principi no les tenia totes: “No volia ofendre ningú, i intentava posar fre a la inventiva d’en Xavier. Però el resultat final em va agradar, perquè té gràcia i no és ofensiu per a ningú.”

Idea “molt ben rebuda”

De fet, la carta està a disposició dels clients del restaurant des de fa quatre mesos, però és ara quan se n’han fet ressò les xarxes i mitjans. Durant aquest temps, explica Gallego, han pogut copsar la impressió de la gent. No dubta de qualificar-la de “molt positiva.”

Assegura que agrada, i que molts dels seus clients li donen idees per quan sigui hora de fer la nova carta d’estiu. Agraeix la bona rebuda i està satisfet, però diu que no sap encara si repetiran el joc ni si mantindran, si és el cas, la temàtica del procés independentista o en buscaran una altra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia