Política

Setge al procés sobiranista

De Cospedal creu que si s’amplia el 155 caldrà “revisar” TV3 perquè és un mitjà “propagandístic i manipulador”

La ministra sosté que ha deixat de ser “un mitjà de comunicació social”

La ministra de Defensa, María Dolores de Cospedal, ha assegurat que si finalment el 155 s’amplia s’hauria de parlar “de forma indiscutible” sobre el funcionament de TV3 ja que és un mitjà “propagandístic i manipulador”.

“Una immensa majoria de ciutadans de Catalunya, i de la resta d’Espanya, ens sembla que TV3 ha deixat de ser un mitjà de comunicació social per passar a ser un mitjà de propaganda política i de manipulació. Crec que això és una evidència”, ha afirmat la ministra en una entrevista a OK Diario.

Per la ministra, en els darrers mesos d’aplicació de l’article 155, han estat quan “Catalunya ha tingut un govern més dedicat a treballar per als catalans, amb molts diferència en els darrers lustres”.

Segons De Cospedal, la revisió sobre el model de TV3 caldria fer-la encara que es constitueixi un nou Govern i el 155 es deixi d’aplicar. “No pot ser la televisió pública catalana un aparell de propaganda política d’uns determinats interessos partidistes. Això és una autèntica vergonya”, ha sentenciat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia