Política

aplicació del 155

protesta

L’alcaldessa de Badalona planta Millo

No acompanyarà el delegat del govern espanyol a la casa romana de l’Heura

L’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, ha anunciat que avui no acompanyarà el delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, en la seva visita a la casa romana de l’Heura a la ciutat, on s’estan fent uns treballs d’adequació de l’espai arqueològic. La presència de Millo a Badalona respon al fet que la part de les obres de millora finançada pel Ministeri de Foment tot just s’ha acabat, encara que la remodelació no estarà enllestida fins al mes de maig, tal com han confirmat fonts del Museu de Badalona, que indiquen que encara falten alguns detalls de la museïtzació del conjunt arqueològic abans d’obrir-lo al públic. Sabater ha enviat una carta a Millo per explicar-li que avui no l’acompanyarà en protesta per les càrregues policials de l’1-O, l’aplicació de l’article 155 i per l’empresonament de Junqueras, Forn, Cuixart i Sànchez. L’alcaldessa ha aprofitat la carta per demanar al delegat del govern espanyol que desencalli la convocatòria del ple del consorci Badalona Sud.

Fonts de l’Ajuntament de Badalona han confirmat que cap regidor de l’equip de govern –format per Guanyem Badalona en Comú, ERC i ICV-EUiA– té previst participar en l’acte. Els representants locals del PDeCAT també han anunciat que no hi seran. D’altra banda, l’exalcalde popular, Xavier García Albiol, ha titllat Sabater de “radical” pel fet de no voler acompanyar Millo a la casa de l’Heura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia