Política

Setge al procés sobiranista

Levy critica Anna Gabriel: “Són molt valents per declarar coses il·legals al Parlament, però quan poden s’escapen”

La vicesecretària d’Estudis i Programes del PP, Andrea Levy, ha advertit aquest diumenge que l’exdiputada de la CUP Anna Gabriel, que se n’ha anat a Suïssa , “haurà de rendir comptes per totes les seves irresponsabilitats” i ha assegurat que “davant la justícia espanyola es respon perquè no hi ha escapismes que valguin”.

“Avui constatem que el modus operandi del senyor Puigdemont sembla que s’expandeix”, ha assenyalat la dirigent popular en declaracions als periodistes després que la CUP hagi confirmat que Gabriel s’ha desplaçat a Ginebra i que dimarts que ve informarà de l’estratègia que seguirà davant la compareixença que hauria de realitzar l’endemà davant el Tribunal Suprem.

En aquesta cita, ha dit Levy, té l’oportunitat d’explicar “el que van fer” perquè al Parlament van ser “molt valents” i “es van creure amb tot el poder omnipresent”, el que no ocorre quan compareixen davant els tribunals. “Són molt valents per declarar coses il·legals al Parlament, però quan poden se’n van i s’escapen”, ha subratllat.

“Puigdemont es va escapar a Brussel·les i ara ens ha sorprès que Anna Gabriel hagi triat Suïssa, la fèiem més a Cuba”, ha ironitzat la vicesecretària d’Estudis i Programes del PP. I ha reiterat: “Davant la justícia espanyola es respon perquè no hi ha escapismes que valguin i abans o després hauran de rendir comptes amb la justícia per les irresponsabilitats que van cometre”.

Levy ha fet una darrera crida al president del Parlament, Roger Torrent, perquè convoqui una nova ronda de contactes amb els partits polítics per trobar un candidat alternatiu al líder de la llista de JxCat. “Cal trobar d’una vegada aquest candidat possible, real i amb ganes de liderar una nova etapa de tranquil·litat a Catalunya”, ha conclòs la vicesecretària d’Estudis i Programes del PP.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia