Política

israel

Les esglésies cristianes tanquen el Sant Sepulcre

Les principals esglésies cristianes a Jerusalem van tancar ahir el Sant Sepulcre, el lloc sagrat del cristianisme, una mesura sense precedents per protestar contra les mesures legals i fiscals d’Israel. Consideren que és un “atac contra la presència cristiana a Terra Santa”. Els líders de les principals confessions van llegir un manifest i, de moment, no s’ha anunciat cap data per a la reoburtura.

síria

Els atacs continuen a Guta Est tot i l’acord de l’ONU

redacció

Els bombardejos de l’exèrcit sirià van continuar ahir sobre Guta Est, una zona als afores de Damasc, en mans de grups rebels islamistes. En només una setmana d’ofensiva de les tropes de Baixar-al-Assad, més de 500 civils han perdut la vida en aquest feu on es calcula que viuen més de 400.000 persones. Poques hores després que el Consell de Seguretat de l’ONU aprovés un acord d’alto el foc a tot el país, les bombes tornaven a caure en aquest castigat suburbi. Després de dies de negociacions, els quinze membres aprovaven per unanimitat que s’aturessin els atacs. Rússia, principal aliat de Síria, volia el compromís que els grups islamistes instal·lats a Guta també aturarien les hostilitats. El president rus,Vladímir Putin, deia ahir que l’acord excloïa aquests grups i que els atacs continuen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia