Política

L’ANC convoca la ciutadania a mobilitzar-se a les 17 hores a Barcelona contra la detenció de Puigdemont

La manifestació sortirà de la delegació de la CE al passeig de Gràcia i finalitzarà al consolat d’alemanya a la Torre Mapfre

Pel camí, la manifestació es trobarà amb la concentració organitzada pels Comitès de Defensa de la República

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha convocat la ciutadania a mobilitzar-se a Barcelona aquest diumenge a la tarda contra la detenció de Carles Puigdemont a Alemanya. La marxa sortirà a les 17 hores de la delegació de la Comissió Europea (CE) al passeig de Gràcia i finalitzarà al consolat d’alemanya a la Torre Mapfre.

Pel camí, la manifestació es trobarà amb la concentració organitzada pels Comitès de Defensa de la República (CDR) a les Rambles de Barcelona a partir de les 16 hores. L’ANC demana que el país germànic no extradeixi l’expresident català “per delictes inventats en una causa política”.

En la mateixa línia, l’entitat també exigeix que s’alliberin Carme Forcadell, Jordi Turull, Josep Rull, Dolors Bassa, Raül Romeva, Oriol Junqueras, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. La flamant nova presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, i membres del nou secretariat participaran a la manifestació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia