Política

Errejón desmenteix una operació per desbancar Iglesias

Fonts pròximes a l’antic número dos de Podemos acusen Carolina Bescansa

El seu equip només reconeix que es treballa per fer una “llista de consens amb diferents perfils” per a la Comunitat de Madrid

L’equip d’Íñigo Errejón ha desmentit que estigui treballant en una operació electoral amb Carolina Bescansa, que inclouria desbancar Pablo Iglesias de la direcció del partit, i ha qualificat de “bogeria” el document difós per la diputada de Podemos.

Fonts properes a l’antic número dos de Podemos han assegurat a Efe que “és una bogeria seva que a sobre ens cau a nosaltres, però ha de quedar clar: ni Íñigo ni ningú, excepte Carolina, ha llegit aquest document delirant, ni tampoc hi ha cap conversa en aquest sentit”.

El que sí que s’ha confirmat des de fonts pròximes a Errejón és que s’està treballant per fer “una llista de consens, que inclogui diferents perfils” entre ells el secretari general de Podemos Madrid, Ramón Espinar, i que ha ofert també a Bescansa anar a la seva candidatura a la Comunitat de Madrid, on podria anar de número dos.

El document, que porta data d’avui dimecres però no porta cap firma, dissenya un pla per a desbancar Pablo Iglesias de la Secretaria General de Podemos i prepara les bases d’una candidatura d’unitat a Madrid i una altra per a les generals amb Íñigo Errejón com a cap de la llista de Madrid i Bescansa com a candidata a La Moncloa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia