Política

Ciutadans proposa a Manuel Valls ser el seu candidat a Barcelona

Manuel Valls és actualment diputat a l’Assemblea francesa on està adherit al grup majoritari del partit d’Emmanuel Macron

Si acceptés la proposta de Ciutadans hauria de dimitir dels seus càrrecs electes a l’Estat francès

Ciutadans cerca un candidat per l’alcaldia de Barcelona i ho ha proposat a l’exprimer ministre francès Manuel Valls, originari de la capital catalana. Valls ha declarat que estudiarà l’oferta.

Manuel Valls és actualment diputat a l’Assemblea francesa on està adherit al grup majoritari del partit del president Emmanuel Macron després d’haver abandonat el partit socialista pel que va voler el candidat a la presidència de la república francesa.

Encarregat del referèndum de la Nova Caledònia

Dins les seves funcions oficials a l’Estat francès Manuel Valls és l’encarregat de París per organitzar el referèndum d’autodeterminació de Nova Caledònia, territori sota sobirania francesa al Pacífic.

Aquestes funcions dins les institucions franceses farien incompatible la seva candidatura a l’alcaldia de Barcelona. Si acceptés la proposta de Ciutadans hauria de dimitir dels seus càrrecs electes de l’Estat francès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia