Política

El PP creu que el Govern podria haver burlat amb “martingales” el control de Montoro

El vicesecretari de Política Social, Javier Maroto, demana que s’investigui qualsevol irregularitat de que hi hagi constància

Apunta que no es pot dubtar de la “contundència” de l’executiu espanyol a l’hora de “defensar la legalitat” a Catalunya

El vicesecretari de Política Social del PP, Javier Maroto, ha apuntat aquest divendres a la possibilitat que el govern de Carles Puigdemont fes “martingales” per destinar diners públics a l’1-O malgrat el “control extraordinari” del ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, sobre els comptes de la Generalitat. Ha respost d’aquesta manera les preguntes sobre l’encarament entre els informes de la Guàrdia Civil i els d’Hisenda que apunten en direccions diferents sobre una possible malversació de diners públics per part dels líders del procés independentista. Malgrat que la Guàrdia Civil xifra en 1.9 milions els divers suposadament malversats, Hisenda sosté que no es va gastar “ni un euro” públic en el referèndum. Segons Maroto, no es pot dubtar de la “contundència” del govern espanyol a l’hora de “defensar la legalitat” a Catalunya ni de “l’esforç extraordinari” de control de Montoro, i l’únic “dubte” que hi pot haver és si “malgrat els instruments tècnics i jurídics, com en altres ocasions, els independentistes han trobat alguna martingala” per finançar amb diners públics el referèndum. En aquest sentit ha apuntat que si hi ha alguna constància d’aquest suposat ús de diners públics cal “investigar”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia