Política

Castiguen Jordi Sànchez a 18 hores al dia a la cel·la durant un mes pel missatge del 21-D

La Secretaria General d’Institucions Penitenciàries també el canvia de mòdul i li prohibeix mantenir comunicació amb Núria Guillaumes, autora de la trucada

Jordi Sànchez l’han castigat l’aïllament durant 18 hores diàries a la cel·la, almenys durant un mes. Així ho confirma ell mateix en un tuit . Concretament, la Secretaria General d’Institucions Penitenciàries ha castigat Jordi Sànchez pel missatge que va gravar des de la presó i es va emetre durant un míting de la campanya del 21-D.

A més, el canvien de mòdul i tampoc podrà mantenir comunicació amb Núria Guillaumes, autora de la trucada, durant sis mesos. El número 2 de JxCat i últim candidat a la presidència, tanca el missatge amb el hashtag #llibertat i amb una imatge d’uns cavalls salvatges al trot.

L’àudio gravat es va emetre durant l’acte central de campanya de JxCat, i l’expresident de l’ANC assegurava que l’únic “adversari polític” en les eleccions del 21-D era el president espanyol, Mariano Rajoy, i no els candidats de Cs, PSC i PP.

Des de la candidatura van assegurar que el missatge es va gravar el 3 de desembre, quan encara no tenia permís formal per participar en campanya. Ara bé, argumenten que quan es va emetre el dia 15, quan ja el jutge del Suprem Pablo Llarena ja l’havia autoritzat a “dirigir-se a l’electorat”. Sànchez està reclòs al Soto del Real des del 16 d’octubre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia