Política

L’actual alcalde, Martí Vallès, és reelegit alcaldable d’ERC a Cassà

Del seu mandat, en destaca la reducció dràstica de l’endeutament

Rehabilitar el nucli històric i consolidar el municipi com un referent cultural, reptes de futur

L’actual alcalde de Cassà de la Selva , Martí Vallès, va ser reelegit alcaldable d’ERC per a les eleccions municipals del 2019. L’elecció es va fer ahir al vespre a la sala La Coma, en una assemblea oberta en què només es va presentar la seva candidatura. La federació republicana va aconseguir, el maig del 2015, arrabassar l’alcaldia a CiU per només cinc vots: ERC va rebre 1.798 sufragis, mentre que CiU, amb el candidat Robert Mundet, es va quedar en els 1.793. Era el primer cop que Vallès es presentava a l’alcaldia, tot i que el 2007 i el 2011 havia format part de la llista d’ERC.

En el discurs de presentació, Vallès va reconèixer haver viscut aquest primer mandat molt intensament, i l’objectiu marcat és continuar treballant pel municipi, amb un “ajuntament al servei de les persones i les entitats”.

El candidat republicà a l’alcaldia va destacar que, en menys de tres anys de mandat, han aconseguit posar el municipi en el mapa de Catalunya per la quantitat d’activitats que s’hi han fet i per les iniciatives dels cassanencs. Pel que fa al balanç de la feina feta, va assenyalar la “reducció dràstica de l’endeutament, la sortida del pla de proveïdors i el sanejament econòmic de l’ens”.

L’alcalde de Cassà va assenyalar com a reptes dels pròxims anys continuar amb la rehabilitació del nucli històric i consolidar Cassà com un municipi de referència en l’àmbit cultural i musical. Altres iniciatives com ara millorar la zona esportiva, fer actuacions de suport al comerç local i rehabilitar habitatges al municipi també figuren en l’agenda.

LA FRASE

L’objectiu és continuar fent política com hem demostrat que sabem fer: escoltant les persones i posant a la seva disposició totes les eines de participació

LA XIFRA

7
regidors
de 13 va aconseguir ERC en les municipals del 2015 i va arrabassar l’alcaldia a CiU (6).

Metge jubilat del Trueta

Martí Vallès (1950) és metge de professió. Va treballar 30 anys a l’hospital Trueta, on va ser el cap de la secció del servei de nefrologia durant més de 25 anys. Vallès va ser un dels impulsors, coordinadors i professors del grau de medicina a la UdG. Té més de 150 publicacions. El 2015 es va jubilar i va passar a dedicar-se exclusivament a l’alcaldia de Cassà. Es va presentar com a independent per ERC.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Una campanya per posar a prova el futur del procés

barcelona
Oriol Lozano
Alcalde de Palau-solità i Plegamans (ERC)

“Treballem per seguir transformant el municipi”

Palau-solità i Plegamans
eleccions 12-m

La campanya electoral comença oficialment amb moltes cares noves

girona
estats units

Impliquen Trump en els esforços per no veure’s perjudicat en les eleccions

barcelona

El ple aprova el reglament del Consell de la Gent Gran

cassà de la selva

Paneque i Puga obren la campanya fent una defensa de la democràcia

l’escala
política

Arrenca la cursa per guanyar i, sobretot, sumar una majoria

barcelona
política

Illa se solidaritza amb Sánchez i fa una crida a la “resistència col·lectiva”

sabadell
haití

Dimiteix el primer ministre i es constitueix el Consell de Transició

barcelona