Política

Dotze ferits en una estampida provocada per un tret a Niça

Les escenes de pànic s’han desencadenat quan una parella que discutia amb un grup de persones ha disparat un tret

Niça va ser escenari d’un atemptat terrorista el 14 de juliol del 2016 quan un home va atropellar centenars de persones amb un camió

Dotze persones han resultats ferides aquest dilluns a la nit a Niça com a conseqüència de l’estampida de gent provocada per un tret amb una pistola de gas, segons ha informat el diari local Nice Matin .

Nou ferits han hagut de ser traslladats a l’hospital, la majoria per tall de vidres.

“La gent corria per tot arreu. Alguns s’han refugiat al nostre restaurant. Una clienta s’ha amagat sota una taula. Hem passat molta por. Hi havia molts crits”, ha explicat un cambrer d’un restaurant italià al diari de la ciutat.

El moviment de pànic s’ha desencadenat després d’una baralla entre una parella i un grup d’unes sis persones, que haurien fet algun comentari obscè a la dona, segons el mateix diari. La dona ha tret una pistola del seu bolso i el seu marit l’ha agafat i ha disparat en direcció al grup. En sentir el tret, la gent ha començat a córrer i la parella ha pogut fugir, tot i que després ha pogut ser detinguda.

L’incident ha tingut lloc al centre de la ciutat cap a les 21h de la nit i la policia ha actuat ràpidament gràcies en part a l’alerta dels comerciants.

Niça va ser escenari el 14 de juliol del 2016 d’un atac terrorista amb 86 morts i més de 300 ferits quan un camió va fer un atropellament massiu en el passeig dels Anglesos durant la celebració de la Festa Nacional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia