Política

Alamany: “La via el que digui Puigdemont sembla més un relat monàrquic que republicà”

La portaveu de Cata lunya en Comú Podemconsidera que tot plegat “grinyola” amb els “anhels de llibertat i més sobirania” sorgits del 21-D

La portaveu de Catalunya en Comú-Podem al Parlament, Elisenda Alamany, ha lamentat aquest dimarts que aquesta recta final per acordar el candidat a la investidura passi per “la via única del que decideixi Puigdemont”. “La via el que digui Puigdemont sembla més un relat monàrquic que republicà”, ha etzibat Alamany, que ho considera “contradictori” amb la nova etapa sorgida després de les eleccions del 21 de desembre “amb demandes transversals, de més sobirania i anhels de llibertat”. “Tot plegat no deixa de sorprendre i grinyola una mica”, ha reflexionat en veu alta la portaveu de CatComú des del faristol del Parlament. “El que digui una persona serà el futur de Catalunya? El futur hauria de ser àmpliament compartit per molta gent i, lamentablement, cada dia que passa el decideix menys gent”, ha comentat Alamany, que ha demanat “més alçada de mires” a JxCat i ERC.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.