Política

Rivera demana a Rajoy “solucions” en lloc de “sortir corrents” de Catalunya

El líder de Ciutadans diu que demanarà al president del govern espanyol que “rectifiqui” a la reunió prevista per aquest dijous

El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha considerat avui que sortir corrents de Catalunya i deixar “desemparats” als catalans no separatistes no és la solució i ha anunciat que en la seva pròxima reunió li demanarà “solucions” i que “rectifiqui”. Albert Rivera s’ha pronunciat d’aquesta manera en ser preguntat per la situació a Catalunya i després de la reunió mantinguda avui entre el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, i el líder del PSOE, Pedro Sánchez.

Rajoy aspira al fet que dijous -dia en què es reuneix amb Rivera- s’aconsegueixi un pacte “de tres” que mostri la unitat dels constitucionalistes. No obstant això, Albert Rivera s’ha mostrat avui partidari d’”aplicar la Constitució” i ha dit que dijous anirà a la Moncloa “a proposar solucions” i no només a “demanar coses òbvies”.

“Li demanarem a Rajoy que rectifiqui i controli els comptes públics”, ha dit Rivera, que també ha retret al Govern central que “gràcies” a ell ha pogut votar l’expresident que, a més, segueix cobrant. “Amb un president racista que ja diu que instal·larà la república catalana i que restituirà un imputat per rebel·lió al front els Mossos no ens queda una altra que aplicar la Constitució”, ha dit Albert Rivera en referència al president català, Quim Torra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia