Política

Amello deixa el Consell Comarcal de l’Alt Empordà

El regidor de Ciutadans a l’Ajuntament de Figueres Héctor Amello ha renunciat a l’acta de conseller del Consell Comarcal de l’Alt Empordà en una decisió presa ja fa alguns dies i que ahir es va materialitzar. Amello era conseller des del 2015 i actualment és diputat al Parlament de Catalunya i també regidor i portaveu del grup de Ciutadans a l’Ajuntament de Figueres.

Ha estat coordinador de l’agrupació de Figueres (2015-2016) i assessor del grup municipal de Ciutadans a Girona (2017). Membre del comitè territorial de Girona en qualitat de secretari d’acció institucional des del 2017 i sotsdelegat d’acció institucional per Girona des del 2016. A l’Ajuntament de Figueres, Héctor Amello comparteix grup amb el regidor Toni Pérez. Amello és llicenciat en belles arts per la Universitat de Barcelona, llicenciat en ciència política i sociologia per la Universidad Nacional de Educación a Distancia, tècnic superior en fotografia artística per l’Escola d’Art Superior de Disseny Serra i Abella.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia