Política

El PP votarà perquè el PSC arribi a l’alcaldia de Badalona i expulsar Sabater

Garcia Albiol renuncia a liderar la moció de censura i anuncia que els deu regidors donaran suport al socialista Àlex Pastor

L’exalcalde de Badalona Xavier García Albiol ha renunciat aquest dimecres a liderar la moció de censura a Dolors Sabater que provocaria un canvi de govern a l’Ajuntament de Badalona i ha assegurat que els deu regidors populars votaran perquè el regidor del PSC Àlex Pastor sigui el nou alcalde.

“Necessitem un nou govern de transició per donar la volta a la ciutat i estem disposats a convertir-lo en realitat, fins i tot si per a això fa falta renunciar a allò que legítimament ens toca com a llista més votada en les eleccions de maig del 2015”, ha destacat García Albiol.

La renúncia d’Albiol permetrà desallotjar de l’alcaldia Dolors Sabater (Badalona en Comú, coalició de la CUP i Podem) i situar el candidat socialista al capdavant del municipi amb un pacte entre PP, PSC i Ciutadans .

L’alcaldessa va perdre el 7 de maig una qüestió de confiança, subjecta a l’aprovació dels pressupostos, degut al front opositor de PP, PSC i Cs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia