Política

L’advocat de Comín i Serret assumeix la defensa de Valtonyc

Gonzalo Boye anuncia que el raper mallorquí presentarà un recurs al Tribunal de Drets Humans Europeu contra la sentència del Suprem i l’Audiencia

El lletrat avança que Valtonyc revelarà on es troba “quan arribi el moment”

El raper mallorquí Valtonyc ha contractat l’advocat Gonzalo Boye, que representa els consellers Toni Comí i Meritxell Serret, per portar la seva defensa internacional.

El mateix lletrat ha confirmat que ha assumit la defensa de Josep Miquel Arenas Beltrán i ha anunciat que presentarà un recurs al Tribunal Europeu de Drets Humans d’Estrasburg contra la sentència del Tribunal Suprem i l’Audiencia Nacional espanyola. A més, ha avançat que, quan arribi el moment, es defensarà davant d’un tribunal internacional de l’ordre europea de detenció anunciada aquest dijous. El termini d’ingrés voluntari a presó finalitzava aquest dimecres a les 12 de la nit.

Boye ha evitat donar pistes sobre el parador de Valtonyc i ha anunciat que serà el mateix raper qui anunciarà “quan arribi el moment” on es troba, malgrat que diversos mitjans el situen a Bèlgica.

El raper mallorquí va ser condemnat a 3 anys i 6 mesos de presó per enaltiment del terrorisme, calúmnies i injúries greus a la Corona per les seves lletres. A principis de maig, el Tribunal Constitucional va rebutjar el recurs d’empara presentat pel raper i l’Audiència Nacional li va donar un termini de deu dies per ingressar en un centre penitenciari. Valtonyc ja va anunciar que no entraria a cap presó “pel seu propi peu” i ahir mateix deia a través de Twitter que no ho posaria “fàcil”.

A més de representar a Comín i Serret i formar part de l’equip d’assessors jurídics de Puigdemont, Boye va ser advocat del cantant de Def Con Dos César Strawberry, que va ser condemnat a un any de presó pel tribunal Suprem per enaltiment del terrorisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Dolors Feliu i Torrent
Presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana

“El resultat de la consulta és un «no de moment» a la llista cívica”

BANYOLES

El dilema de l’ANC

Banyoles

Un anunci inesperat i una decisió incerta

Banyoles

Força, empatia, lideratge, defensa...

Barcelona
CRÒNICA

Les primeres hòsties de la Laia Estrada

política

El PSC s’enlaira i l’independentisme suma en el CEO

barcelona
anàlisi

Reflexió de Sánchez i vot compromès

Historiador
anàlisi

L’heroi de tragèdia ens escriu una carta

Professora emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona
Carlos Carrizosa
Candidat de Ciutadans

“Puigdemont ens ha tractat com ciutadans de segona”

Barcelona