Política

Santamaría afronta la votació de la moció amb ànim “resistent”

Justifica l’absència de Rajoy aquest dijous a la tarda al Congrés perquè era el debat de Pedro Sánchez “amb els qui li donaran suport”

La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha assegurat aquest divendres poc abans de l’inici de la segona jornada del debat de la moció de censura i la seva votació que “a això cal venir après i resistent” i que “l’ànim és resistent i après”. En declaracions als mitjans, ha assegurat que és el mateix estat d’ànim que a hores d’ara té l’encara president, Mariano Rajoy. “Quan un ha treballat set anys molt intensos i ha aconseguit treure el teu país de la ruïna i encara que quedi molt per fer, un pot mirar enrere i veure que ha complert amb el seu deure”, ha afegit. D’altra banda, ha justificat l’absència de Rajoy a l’hemicicle aquest dijous a la tarda perquè aleshores era “el debat de Pedro Sánchez amb els qui li donaran suport en aquest govern”. Per ara, Sáenz de Santamaría ha reiterat que Rajoy no pensa dimitir abans de la votació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia