Política

Joan Loureiro i Anna Clapés, alcaldables per ERC a Begur i Vidreres

L’actual alcalde repetirà al municipi del Baix Empordà, mentre que al municipi de la Selva la nova candidata es presenta amb “ànims de guanyar”

L’assemblea de la secció local d’Esquerra Republicana de Begur ha escollit aquest cap de setmana Joan Loureiro com a candidat republicà amb vista a les eleccions municipals de l’any 2019.

Durant el seu nomenament, Loureiro va voler “donar les gràcies a la gent d’Esquerra Republicana per confiar” en ell. A l’hora de valorar els futurs comicis, el candidat va explicar: “Cal que guanyem per poder portar a terme el nostre projecte per a Begur i Esclanyà i per treballar pel projecte republicà de país.”

Loureiro, que actualment exerceix d’alcalde de Begur, és llicenciat en educació física i ha treballat com a tècnic d’Esports a la Bisbal d’Empordà.

Clapés, a Vidreres

D’altra banda, aquest cap de setmana també s’ha presentat la candidata d’Esquerra a Vidreres a les eleccions municipals del 2019, Anna Clapés. La presentació es va dur a terme al Teatre de Vidreres, en un acte que va tenir la presència del portaveu d’ERC al Parlament, Sergi Sabrià, i la portaveu del partit, Marta Vilalta.

Anna Clapés va anunciar que té la intenció de presentar una candidatura “guanyadora” i que permeti “fer el canvi que Vidreres necessita, un canvi que significa posar les persones davant de tot”. Al mateix temps aposta per “definir un model de poble que prioritzi temes mediambientals, socials i econòmics perquè Vidreres sigui una ciutat de primera”. En aquest sentit Clapés va defensar un model mediambiental sostenible per a Vidreres, “que permeti compaginar el desenvolupament econòmic i la protecció”.

Nascuda a Vidreres l’any 1981, Clapés és comptable i regidora d’ERC a l’Ajuntament de Vidreres des de fa vuit anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia