Política

Aragonès denuncia que s’estigui “judicialitzant” el dret democràtic de la gent a votar

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia espera que les diligències es facin amb celeritat

Dóna suport als treballadors de la Generalitat

El vicepresident del Govern i conseller d’Economia, Pere Aragonès, ha denunciat davant la seu de Conselleria que s’estigui “judicialitzant” el dret democràtic de la gent a votar i ha insistit que el dret a l’autodeterminació col·lectiva en un referèndum “mai” s’hauria d’haver judicialitzat. Aragonès ho ha dit en declaracions als mitjans el dia que la policia espanyola està registrant la seu del Departament d’Economia, el CTTI, l’Idescat i Mediapro en una investigació relacionada amb l’organització del referèndum de l’1-O. El vicepresident del Govern i conseller d’Economia ha dit que espera que les diligències es facin “amb tota la celeritat possible” i amb les “mínimes molèsties” pels treballadors de la Generalitat perquè, segons ha apuntat, “puguin seguir fent la seva feina i puguin tornar al seu lloc de treball i amb les seves famílies amb total normalitat avui mateix”.

Aragonès ha remarcat que el Govern de la Generalitat “sempre” estarà al costat dels treballadors públics i sobretot, ha afegit, “quan les actuacions que han portat a terme, pel que ens consta, sempre han estat emparades per la normativa i s’han fet d’acord amb els procediments, per tant, amb tota cobertura legal”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia