Política

Foment del Treball defensa que la derogació del decret que facilita la marxa d’empreses seria un “gest” cap al diàleg

Les patronals catalanes demanen “un clima d’estabilitat” per “afavorir el creixement”

El vicepresident de Foment del Treball, Ramon Adell, ha defensat aquest dilluns que la derogació del decret que facilita la marxa d’empreses de Catalunya seria un “gest” que “fomentaria” el “diàleg” i que aportaria “seguretat jurídica” a les companyies. Després d’una reunió amb el president de la Generalitat, el vicepresident de Foment del Treball ha dit que “tot el que siguin passos per fomentar el diàleg són benvinguts” i que “seria important que hi hagués més gestos per crear un clima de diàleg”. Els representants Pimec, Fepime i Foment del Treball han demanat que hi hagi un “clima d’estabilitat” que afavoreixi el “creixement” a Catalunya. Les patronals catalanes han remarcat que el pacte nacional per la indústria i la digitalització són ara mateix les “prioritats” per a les empreses.

El president de Pimec, Josep González, ha assegurat que l’economia catalana “va bé” i que la “previsió” és que continuï millorant en els pròxims anys. D’altra banda, González ha traslladat al president de la Generalitat la necessitat de “potenciar” la formació professional perquè “es necessita gent qualificada a totes les empreses”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia