Política

Dos membres d’Arran s’encadenen al drac del Parc Güell en protesta pel turisme massiu a Barcelona

L’organització diu que és la primera de les accions que durant a terme aquest estiu

Dos membres d’Arran s’han encadenat aquest dimarts al drac del Parc Güell com a tret de sortida a la campanya per denunciar el turisme massiu a Barcelona i han desplegat la pancarta Aturem el turisme massiu. “El Park Güell s’ha convertit en una icona turística de Barcelona i és per això que hem volgut donar el tret de sortida a la nostra campanya estiuenca aquí” ha dit la portaveu de l’acció, que també ha qualificat el model turístic “d’insostenible” i que és una “manifestació de la lluita de classes”.

La campanya d’Arran fa servir la paraula “capitalismofòbia”, en contraposició amb el terme popularitzat l’any passat “turismofòbia”, que pretenia deslegitimar les lluites contra el model turístic dels Països Catalans, segons explica l’organització política juvenil en un comunicat .

Arran també avisa que aquesta és la primera acció de les què ha previst aquest estiu en la campanya per denunciar el turisme massiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia