Política

Torra afirma que la Crida Nacional “s’adreça a ciutadans i no a partits”

El president evita valorar el rebuig d’ERC a integrar-se a la nova plataforma política

El president de la Generalitat, Quim Torra, no ha volgut entrar a valorar aquest dimarts el rebuig d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a integrar-se a Crida Nacional per la República, la plataforma política que impulsen el president Carles Puigdemont i ell mateix i que es va presentar dilluns al vespre.

Preguntat per la posició dels republicans durant la roda de premsa que ha ofert junt al president de Flandes, Geert Bourgeois, després de reunir-se al Palau de la Generalitat, Torra ha replicat que la Crida Nacional és un moviment que “no s’adreça a partits sinó a ciutadans”. “El procés cap a la independència el fa la gent i aquesta Crida la fa la gent”, ha assegurat.

En aquesta línia, s’ha felicitat de poder “començar un nou moviment polític que pretén aplegar moltes voluntats. Segons ell, l’important és veure el camí i recorregut que té”. De la mateixa manera, ha dit que li “ve molt de gust” formar part d’una plataforma “de visió unitària i respecte als accents”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia