Política

El govern espanyol proposa Jordi Sevilla com a president de Red Eléctrica

El nomenament l’ha d’aprovar el consell d’administració de la companyia, participada en un 20% per la Societat Estatal de Participacions Industrials

El govern de Pedro Sánchez ha proposat l’exministre d’Administracions Públiques (2004-2007) Jordi Sevilla (València, 1956) per presidir Red Eléctrica en substitució de José Folgado, que va assumir el càrrec el març de 2012, segons han informat fonts coneixedores de la proposta.

El nomenament de Sevilla, que va coordinar el programa econòmic del PSOE per a les eleccions del 2015 i 2016 per encàrrec de Pedro Sánchez, haurà de ser ratificar pel consell d’administració de Red Eléctrica, companyia participada en un 20% per la Societat Estatal de Participacions Industrials (SEPI).

Entre les coses pendents a afrontar per Red Eléctrica, destaca la possible compra de la companyia de satèl·lits Hispasat a Abertis.

Sevilla és en l’actualitat vicepresident de contect econòmic de la consultora Llorente i Cuenca. És llicenciat en Econòmiques, funcionari per oposició i membre del Cos Superior de Tècnics Comercials i Economistes de l’Estat des del 1983.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.