Política

La Moncloa diu que la justícia espanyola “no queda danyada” per la retirada de les euroordres de Llarena

“Son discrepàncies que es produeixen entre dos àmbits judicials”

La portaveu del govern espanyol, Isabel Celaá, creu que la decisió del jutge Llarena de retirar les euroordres i rebutjar l’extradició de Carles Puigdemont només pel delicte de malversació no danya la Justícia Espanyola. Segons Celaá, tot plegat “son converses entre instàncies judicials” i el govern espanyol “respecta aquestes converses que són fruit de la possibilitat que ens dona l’euroordre”. “Són discrepàncies entre dos àmbits judicials i les respectem”, ha afirmat a la roda de premsa posterior al Consell de Ministres.

Segons Celaá, l’executiu espanyol “no entra” en aquestes qüestions i es limita a expressar el seu “respecte” a les decisions dels jutges. La portaveu del govern espanyol ha esquivat tots les preguntes sobre la qüestió que afecta els polítics investigats al Tribunal Suprem que es troben a l’estranger. “El govern d’Espanya respecta profundament la separació de poders i la independència judicial en aquesta qüestió i en altres”, ha afirmat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia