Política

Pascal veu possible “una candidatura de consens” per a la direcció del PDeCAT

La coordinadora general del partit assegura que “no hi ha cap pacte rebutjat” ni “diferències insalvables”

Considera “compatible” la Crida de Puigdemont amb “la crida del partit”

La coordinadora general del PDeCAT, Marta Pascal, ha apostat aquest divendres per una llista consensuada per a la cúpula del partit i veu compatible la Crida del president Carles Puigdemont amb la crida del propi partit.

En declaracions abans de l’inici de l’assemblea nacional del partit, Pascal ha assegurat que “estem treballant per una candidatura de consens”. “No hi ha cap pacte rebutjat, no hi ha hagut res trencat, al contrari, treballem esperançats, creiem que ens posarem d’acord perquè no hi ha diferències de fons, insalvables; noto esperit de suma per totes bandes”, ha explicat.

Pel que fa al moviment polític impulsat per Puigdemont, la Crida Nacional per la República, Pascal ha afirmat que tenen “ganes de sumar-nos a la crida que Puigdemont ha plantejat i a la vegada sortir del cap de setmana amb un partit fort, sòlid, consolidat, unit i amb un projecte engrescador per a la societat catalana”.

Segons ella, “és perfectament compatible la crida de país del president amb una crida de partit que fem nosaltres, per sortir forts i convençuts”.

El PDeCAT celebra fins diumenge la seva assemblea nacional al Palau de Congressos de Catalunya, a Barcelona, que ha d’aprovar el full de ruta i reformular les estructures de direcció del partit. Pascal ha recordat que la votació dels càrrecs “estan oberts a tota la militància”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia