Política

ESTAT ESPANYOL

La URJC no troba els únics quatre treballs del màster de Casado

La Universitat Rey Juan Carlos de Madrid (URJC) va informar a la jutgessa de l’anomenat cas màster que no troba els únics quatre treballs que va presentar el president del PP, Pablo Casado, per aprovar el seu títol de postgrau. En una providència, amb data d’ahir, la titular del jutjat d’instrucció número 51 de Madrid, Carmen Rodríguez Medel, indica que la representació processal de la URJC li va enviar un escrit el 20 de juliol passat informant del màster de Casado.

En l’escrit, la URJC afirma que “no els consta cap document consistent en els treballs del senyor Casado per ser avaluat en els 20 crèdits no convalidats, ni rastre documental que evidenciï la seva aportació en el curs acadèmic 2008/2009 (correu postal, electrònic o altres)”.

Davant d’aquesta situació, la magistrada demana als docents que van avaluar el president del PP que aportin aquesta documentació “abans de la seva declaració del 2 d’agost”, data en què estan citats com a imputats en la peça separada que investiga la promoció del màster de Casado. La jutgessa també s’adreça a RTVE perquè li lliuri en el mateix termini de temps la gravació de les explicacions facilitades per Casado el 10 d’abril als mitjans de comunicació sobre la seva participació en el màster. El mateix 2 d’agost la magistrada cita cinc alumnes de la promoció del líder del PP com a testimonis i tres més com a investigats. Rodríguez Medel també demana a la Guàrdia Civil informació sobre l’activitat laboral que duia a terme l’any acadèmic 2008/2009 l’ara president del PP.

La providència va coincidir ahir amb la declaració de l’expresidenta de la Comunitat de Madrid Cristina Cifuentes davant la mateixa jutgessa per donar explicacions sobre el seu màster a la URJC. Cifuentes va reiterar la legalitat i netedat del seu postgrau durant la seva compareixença, d’una hora i mitja davant de la titular del jutjat d’instrucció número 51 de Madrid, després d’haver evitat una declaració anterior, al juny, quan va al·legar que tenia migranya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Illa farà una gira per l’Estat per bastir “ponts” amb la resta d’autonomies

barcelona
Política

Junts recupera l’alcaldia de Santa Eugènia de Berga amb una moció de censura contra ERC

Santa Eugènia de Berga
Guerra a Europa

Ucraïna destrueix un gran arsenal rus amb un atac de drons

Barcelona
Pròxim Orient

Almenys nou morts en una segona onada d’explosions d’aparells sense fils al Líban

Barcelona
unió europea

Els Països Baixos demanen deixar de complir el pacte migratori de la UE

barcelona
estat espanyol

El PSOE amplia l’avantatge sobre el PP en el primer CIS després de la investidura d’Illa

barcelona
Política

El govern regularà els usos dels habitatges per prioritzar l’accés “a un preu raonable”

barcelona
política

Albiol demana “mesures urgents” per actuar contra la multireincidència

Badalona
estat espanyol

Ábalos desafia el PSOE i reclama la seva readmissió com a afiliat

barcelona