Política

Casado acusa Sánchez de fer “demagògia” amb la immigració mentre es fotografia i saluda amb subsaharians a Algesires

El líder del PP avisa que no hi pot haver “papers per a tothom”

Assegura que l’afecta la seva situació perquè “també és persona”

El líder del PP, Pablo Casado, s’ha desplaçat a Algesires on ha visitat el vaixell de Salvament Marítim i ha saludat policies que treballen en l’arribada d’immigrants. Allà, ha saludat alguns dels immigrants i s’hi ha fotografiat. Després, en declaracions als mitjans de comunicació, ha acusat el govern espanyol de fer “demagògia i populisme” amb la immigració i els ha retret haver acollit el vaixell Aquarius perquè, segons Casado –i en la línia del que també afirma Cs- això ha generat un “efecte crida”.

El líder popular ha afirmat que l’afecta conèixer les seves situacions i ha assegurat que “el monopoli dels bons sentiments no és de l’esquerra”. “Jo també sóc persona i em resulta dramàtica la situació d’aquestes persones”, ha manifestat . Ara bé, tot seguit ha dit que no hi pot haver “papers per a tothom” i ha afirmat que l’estat del benestar “no és il·limitat”. La qüestió de la immigració és una de les que Casado afrontarà en la reunió amb Pedro Sánchez dijous a la Moncloa. El líder del PP proposa un “pla Marshall” per a Àfrica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia