Política

Nou atac dels ‘hackers’ d’Anonymous a webs de l’administració espanyola

El col·lectiu de hackers informàtics Anonymous ha fet caure diverses pàgines web de l’administració espanyola durant aquest dilluns en el marc d’una nova onada de l’‘Operació Catalunya’. En alguns casos, les aturades a aquests webs han durat algunes hores, però al final han pogut recuperar la normalitat.

El col·lectiu havia anunciat aquest dissabte l’inici d’aquesta nova onada com a protesta per les actuacions de l’Estat a Catalunya. El grup de hackers ja havia anunciat que estava preparant aquesta nova onada d’atacs de l’‘Operació Catalunya’ i havia avisat que aquest dilluns seria el dia de “l’atac massiu” contra el govern de Pedro Sánchez. També havien avisat que publicarien un article al seu web informant sobre els nous atacs a l’Estat espanyol.

L’operació Catalunya d’Anonymous va començar l’any passat després del referèndum de l’1-O en veure que l’Estat espanyol va carregar amb duresa contra Catalunya i la seva població. Fins ara, el col·lectiu havia realitzat dos atacs previs. El primer va arribar després de l’aplicació del 155 i el segon durant les eleccions del 21-D.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia