Política

Granados, sobre els llaços grocs: “Els responsables polítics hem de contribuir a la serenitat i no a exaltar els ànims”

La portaveu parlamentària del PSC creu que “no es pot colonitzar l’espai públic amb símbols ideològics que contribueixen a la divisió”

La portaveu parlamentària del PSC, Eva Granados, s’ha referit en una entrevista a RNE a la polèmica pels llaços grocs i ha assegurat que els responsables polítics han de “contribuir a la serenitat i a la calma i no a exaltar més els ànims”. Granados ha reiterat que els socialistes no participaran en la manifestació convocada per Cs perquè “volem contribuir a fer que es calmin els ànims”.

D’altra banda, la portaveu socialista ha assegurat que la llibertat d’expressió és un “dret molt important que s’ha de respectar”, però ha afegit que “som conscients que no es pot colonitzar l’espai públic amb símbols ideològics que estan contribuint a la divisió a Catalunya”. Granados també ha assegurat que la demanda presentada per Carles Puigdemont contra Llarena “no té gaire aparença de prosperar” i ha emmarcat aquest fet en “la croada de l’independentisme per desprestigiar la democràcia espanyola”.

Granados ha demanat que els partits polítics siguin “responsables” i “no contribueixin a crispar més l’ambient”. La dirigent socialista creu que “la crispació als carrers no beneficia a ningú” malgrat que a algun responsable polític “li pot interessar per un grapat de vots”. “Necessitem tranquil·litat per asseure’ns a parlar gent que pensem molt diferent”, ha apuntat Granados.

Granados també ha demanat un “judici just” pels polítics que es troben empresonats i creu que “fins que no hi hagi sentència no podrem passar pàgina”. Per ella, si els dirigents independentistes estiguessin fora de la presó “la situació seria menys tensa”, tot i que ha assegurat que “faríem bé de separar la lògica judicial de la política”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Illa descarta fer “un Collboni” i ser investit amb els vots del PP

barcelona
política

El PSC es dispara en l’enquesta del CEO i ERC i Junts es disputen el segon lloc

barcelona
GIRONA

La CUP proposa més habitatge públic per ajudar els joves a emancipar-se

GIRONA
guerra a Europa

La corrupció torna a sacsejar el govern ucraïnès

barcelona

Carles Sastre elegit nou president d’ERC-SOM de Roses

roses
Estat espanyol

El PSOE ajorna la comissió federal que ha d’aprovar la llista per a les europees

barcelona
política

Òmnium penja cartells arreu del país amb el lema ‘Protestar no és terrorisme’

barcelona
política

Una campanya per posar a prova el futur del procés

barcelona
Oriol Lozano
Alcalde de Palau-solità i Plegamans (ERC)

“Treballem per seguir transformant el municipi”

Palau-solità i Plegamans