Política

Agredeixen un càmera de Telemadrid en pensar-se que era de TV3 durant la concentració de Cs

Un grup de persones l’han assenyalat com a periodista de la televisió catalana abans de pegar-lo

Uns centenars de persones han protagonitzat moments de tensió

Diverses persones han agredit aquest dimecres un càmera de Telemadrid just a l’inici de la concentració convocada per Cs al Parc de la Ciutadella per donar suport a la dona agredida dissabte al matí per retirar llaços grocs.

Just abans de l’agressió, alguns dels concentrats han assenyalat el periodista com a càmera de TV3 i li han clavat quatre cops de puny i diversos cops de peu. El càmera de televisió ha replicat que no era de TV3 i ha afegit que igualment no l’haurien de pegar encara que fos de la televisió pública catalana. Segons ha explicat el mateix reporter, les persones que l’han agredit eren persones grans.

Els fets han passat pocs minuts abans de les 19 hores de la tarda a la porta principal del Parc de la Ciutadella que dóna al Passeig Lluís Companys.

Durant la concentració, s’han cridat consignes contra TV3 i els Mossos d’Esquadra, que han acompanyat el reporter fins a una furgoneta per protegir-lo.

Qüestionada sobre l’agressió al reporter de Telemadrid, Inés Arrimadas ha contestat que no en tenia cap informació i s’ha limitat a condemnar qualsevol tipus d’agressió. Arrimadas també ha criticat TV3 i la Generalitat, a qui ha acusat del nivell de crispació existent pel fet de no retirar els llaços grocs. Més tard, Ciutadans ha condemnat aquest dimecres l’agressió a un operador de càmera de Telemadrid a la manifestació contra la violència que la formació ha impulsat al Parc de la Ciutadella a Barcelona. En un comunicat, el partit d’Albert Rivera ha atribuït l’agressió a un “infiltrat” d’un grup radical “aliè a la formació” i que desitja que la policia l’identifiqui. Així també han lamentat les amenaces que, segons informen, han rebut per part dels “infiltrats” quan els han demanat que abandonessin la concentració.

Ciutadans havia convocat per aquesta tarda una concentració de rebuig a l’agressió que va rebre una dona mentre retirava llaços grocs en aquest punt de la ciutat. A la concentració, convocada amb el lema Per la convivència i contra la violència, hi han assistit el president de Cs, Albert Rivera; la líder d’aquesta formació a Catalunya, Inés Arrimadas; la portaveu del PP al Congrés, Dolors Montserrat; i el president del grup popular a l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz; entre altres polítics, i ha congregat unes 600 persones, segons la Guàrdia Urbana, mentre que els organitzadors parlen d’un miler d’assistents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Una campanya per posar a prova el futur del procés

barcelona
Oriol Lozano
Alcalde de Palau-solità i Plegamans (ERC)

“Treballem per seguir transformant el municipi”

Palau-solità i Plegamans
eleccions 12-m

La campanya electoral comença oficialment amb moltes cares noves

girona
estats units

Impliquen Trump en els esforços per no veure’s perjudicat en les eleccions

barcelona

El ple aprova el reglament del Consell de la Gent Gran

cassà de la selva

Paneque i Puga obren la campanya fent una defensa de la democràcia

l’escala
política

Arrenca la cursa per guanyar i, sobretot, sumar una majoria

barcelona
política

Illa se solidaritza amb Sánchez i fa una crida a la “resistència col·lectiva”

sabadell
haití

Dimiteix el primer ministre i es constitueix el Consell de Transició

barcelona