Política

Albiol avisa Sánchez que Torra no es conformarà amb un Estatut que no reconegui el dret a l’autodeterminació

El líder del PP a Catalunya acusa el president espanyol de “pactar” amb els independentistes per “qüestionar” la sobirania espanyola

Afirma que “juga amb foc” en crear expectatives a l’independentisme

El president del PP català, Xavier García Albiol, ha replicat el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que aquest dilluns en una entrevista a la Cadena Ser ha apostat per celebrar un referèndum sobre l’autogovern amb un nou estatut per a Catalunya. Albiol ha negat que es pugui celebrar la consulta perquè l’autogovern “ja existeix” i ha considerat que la iniciativa de Sánchez “evidencia” un gran pacte “ocult” amb el president Torra i Puigdemont per “qüestionar la sobirania espanyola” i “guanyar” temps a la Moncloa. En roda de premsa, el líder del PPC ha avisat Sánchez que “juga amb foc” en crear expectatives a l’independentisme. De fet, Albiol ha pronosticat que Torra i Puigdemont “no es conformaran” i voldran jugar “les cartes” fins el final. “Si Sánchez creu que Puigdemont i Torra es conformaran amb un Estatut que no contempli el dret a l’autodeterminació és que viu en un altre planeta. Està vivint a Mart i no s’adona de què va la pel·lícula”, ha ironitzat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.