Política

El programa de la CUP d’Olot, a mans dels ciutadans

La formació independentista convocarà assemblees obertes per decidir-ne les línies principals

Tot i que oficialment encara no han decidit si es presenten a les eleccions municipals de l’any vinent, la CUP d’Olot ha anunciat que “properament” iniciarà un procés per escollir les persones que formarien part de la candidatura. Militants i simpatitzants de la formació independentista van celebrar aquest cap de setmana una assemblea per analitzar la feina feta des de començament de mandat (la CUP té tres representants al ple) i la manera com s’enfoca el futur immediat i a mitjà termini.

“Bipartidisme”

En aquest sentit, la CUP olotina considera que les eleccions del maig vinent poden ser “les primeres en què el bipartidisme de CiU i el PSC no sumés majoria absoluta”. Consegüentment, segons han indicat, treballaran perquè sigui viable “un govern de transformació social”. A fi de concretar les línies de treball que ho farien possible, els propers mesos s’elaboraran uns principis programàtics a partir de les propostes que sorgeixin de les assemblees obertes a tothom que s’aniran convocant. La més immediata serà la del 6 d’octubre al matí, al local de la CUP.

Aquesta formació es va presentar per primer cop a les municipals d’Olot el 2015. Va aconseguir tres representants. Inicialment van ser regidors Mireia Tresserras, Lluís Rubió i Anna Descals. Els dos primers, però, han plegat per motius personals i els han substituït Lluís Riera i Raül Massanella.

LA XIFRA

1.524
vots
va obtenir la CUP en les eleccions municipals d’Olot del 2015, un suport que els permet tenir tres regidors


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia