Política

Felip vol el POUM a punt a la primavera

L’alcaldessa de Figueres creu que tot estarà llest per a la seva aprovació inicial

Ja s’ha celebrat el primer taller

El nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) de Figueres comença a avançar finalment després que abans de l’estiu es tragués del calaix i es portés a validar plenàriament amb l’aprovació de l’avanç que estava llest des de feia dies. Ahir, Felip, a través d’una piulada, va marcar l’objectiu d’arribar a la primavera amb l’aprovació inicial del POUM, un nou pla el maig del 2015 ja estava amb l’avanç a punt per aprovar, un tràmit que es va enllestit tot just l’abril passat, tres anys després.

Dimarts d’aquesta setmana van iniciar-se els tallers participatius per a la redacció del nou POUM. Aquests estan distribuïts en quatre blocs temàtics. el primer es va fer a l’escola del parc de les Aigües amb el taller titulat La ciutat existent: el sòl urbà i el centre històric.

Els altres tres tallers estan convocats per al 25 de setembre amb el títol El creixement: els usos residencials i els altres usos; el 2 d’octubre, amb Les xarxes de sistemes: de comunicacions, d’equipaments i d’espais lliures, i el 9 d’octubre, data en què es farà l’últim, amb el bloc titulat El sòl no urbanitzable: preexistències i relacions amb la ciutat consolidada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia