Política

Sánchez assegura que el seu govern és “fort” i es quedarà “fins al 2020”

El president del govern espanyol descarta la convocatòria d’eleccions i assegura que no hi haurà crisi de govern per la ministra Delgado

Considera que la fortalesa i el suport parlamentari el fan ser més estable que Mariano Rajoy

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha defensat aquest dimecres a Nova York la fortalesa del seu executiu i ha assegurat que la seva intenció és no avançar les eleccions generals i convocar-les quan toquen, el 2020.

“Jo aquí em quedaré fins al 2020. Ho crec”, ha assegurat Sánchez en la seva intervenció en anglès davant el Consell de Relacions Exteriors amb motiu de la seva presència a Nova York per participar en l’obertura del nou període de sessions de l’Assemblea General de l’ONU.

Enmig de les crítiques a la seva ministra de Justícia, Dolores Delgado, després que s’hagin filtrat nous àudios gravats en un dinar que va compartir el 2009 amb l’excomissari José Villarejo, el cap de l’executiu espanyol, sense refir-se en cap moment a alguna d’aquestes situacions, ha garantit que el seu govern és fort.

Amb més fortalesa segons ell que el govern anterior presidit per Mariano Rajoy perquè compta també amb “un suport parlamentari fort” i està aprovant reformes importants.

En una conversa informal amb periodistes, Sánchez ha reconegut que la pressió per la conversa de Delgado amb Villarejo està sent dura però que no creu que hi hagi una crisi al seu gabinet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia