Política

Batet critica la “irresponsabilitat” de Torra i demana a PP i Cs que no “atiïn” la crispació

La ministra creu que els Mossos “van tenir més dificultats” fruit del seu missatge de suport als CDR

Batet ha fet aquestes manifestacions després d’assistir a un esmorzar informatiu de la ministra d’Educació Isabel Celaá

La ministra de Política Territorial, Meritxell Batet, ha criticat aquest dimarts la “irresponsabilitat” del president de la Generalitat, Quim Torra, quan va animar els CDR a seguir empenyent. “Treure les institucions al carrer va ser una mala idea”, ha dit Batet, que ha recordat que “Torra té la màxima responsabilitat de garantir la seguretat de tots els catalans i catalanes”. “Crec que es va equivocar quan va atiar precisament aquests moviments i aquesta sortida al carrer”, ha afirmat, i “els Mossos ahir van tenir mes dificultats precisament per aquesta irresponsabilitat”.

Batet ha fet aquestes manifestacions després d’assistir a un esmorzar informatiu de la ministra d’Educació, Isabel Celaá, i ha advertit que “el govern de la Generalitat ha de decidir quin rumb pren, si vol continuar recolzant la radicalitat o si vol aprofitar l’oportunitat que el govern d’Espanya ha obert per al diàleg i l’agenda de normalitat, que està funcionant”.

Batet també ha criticat les manistestacions dels líders de C’s, Alber Rovera, i del PP, Pablo Casado. “Crec que cada cop que fem una declaració o prenem una decisió tinguem en compte si això contribueix a la concòrdia, a construir en sentit positiu un diàleg i un apropament de la societat catalana entre ella i amb l’espanyola, i en canvi hi ha líders polítics que sembla que cada vegada que parlen el que volen és atiar la crispació”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia