Política

Tornen a organitzar autobusos des de Madrid cap a Barcelona el 12-O

‘Barcelona, garante de la Hispanidad’ és el lema triat per l’entitat España Somos Todos per la marxa del 12-O

Busquen joves des de la capital d’Espanya per omplir autocars per només 10 euros

L’organització España Somos Todos ha tornat a fer una crida perquè espanyols d’arreu de l’Estat vinguin a Barcelona el pròxim 12 d’octubre a la manifestació convocada un any més per l’entitat Espanya Catalans al Passeig de Gràcia, des de Provença a Plaça Catalunya. “Este año queremos que sea el 12 de Octubre más reivindicativo de todos”, asseguren en un manifest España Somos Todos publicat a la seva web .

L’entitat ha fet una crida a a través de les xarxes socials i la seva pàgina web per aconseguir que vingui gent de fora de Catalunya amb una manifestació que porta per lema Barcelona, garante de la Hispanidad- Un any més, s’han noliejat autobusos des de Madrid, tot i que des d’aquesta entitat especifiquen que ha de ser “per a menors de 30 anys”.

Des de Madrid, l’entitat Españoles a pie és la que s’encarrega d’organitzar els autobusos per venir a Barcelona, amb un preu de només 10 euros. El mateix preu que els autobusos que s’estan organitzant des de Tarragona, Reus i Cambrils.

En el manifest en motiu del 12-O, es fa una crida “als espanyols” per sumar-se a la convocatòria de Barcelona: “Hacemos un llamamiento a todos los españoles para que nos acompañen el próximo 12 de Octubre en Barcelona para celebrar con nosotros el día de la Hispanidad, y reivindicar juntos nuestro sano orgullo de ser españoles”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.