Política

Clima preelectoral creixent entre PDeCAT i ERC a Figueres

Els pedecatistes recorden als republicans que la solució per desencallar el trasllat de l’escola Carme Guasch és a mans de conselleries regides per ERC

Retrets entre Felip i Lladó a les xarxes

El PDeCAT de Figueres sembla haver-se incorporat en els darrers dies al temps de debat preelectoral que altres formacions com ERC o Canviem Figueres ja han assumit amb visites, conferències i activitat intensa de la maquinària de comunicació de cadascuna de les formacions.

El PDeCAT de Figueres va penjar ahir una nota al Facebook en què, irònicament, celebrava que ERC sumés esforços per pressionar la Generalitat per desencallar el projecte del trasllat de l’escola Carme Guasch. El PDeCAT recorda en la nota que els departaments implicats en la qüestió “estan gestionats per ERC”, i també que el bloqueig ha provocat que l’Ajuntament hagi hagut d’“avançar 300.000 euros” per a la redacció del projecte. El comunicat era la resposta al comentari que havia fet la cap de llista d’ERC, Agnès Lladó, en què comentava que era una problemàtica que feia “massa temps que estava enquistada”.

L’anunci que el relleu de Marta Felip està solucionat ha despertat l’encara alcaldessa, que durant el cap de setmana no va dubtar a respondre a través de les xarxes socials a informacions d’ERC. En concret, Agnès Lladó es feia ressò del debat entre Jesús Quiroga i Martí Masferrer en el debat de l’IEE, “Repensem l’Empordà”. Deia: “La millor política social és el treball. Conclusió: el millor arc de Sant Martí és el que et mires des de sota mullant-te.” Felip responia: “Això de mullar-te ho dius pel futur, no? Perquè el que ha estat mullar-se, ERC, aquest mandat...” Lladó li va contestar: “Si respongués el que penso demostraria la mateixa baixesa que tu.” Cosa que va fer reaccionar Felip: “Descric situacions objectivables. A la panxa del bou no hi neva ni hi plou.” Va intentar tancar l’intercanvi el regidor d’ERC Jordi Giró: “Només hem aprovat dos pressupostos per a la ciutat, no per a tu. Per cert, quan marxes?” Felip va acabar l’intercanvi amb un: “Ja ho decidiré; hi ha molta feina a fer encara.”

LA FRASE

Això de mullar-te ho dius pel futur, no? Perquè el que ha estat mullar-se, ERC, aquest mandat...
Marta Felip
Alcaldessa de Figueres [dirigint-se a Agnès Lladó]


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Regne Unit

Cinc acusats per atacs contra negocis vinculats amb Ucraïna

Barcelona

Vergés reivindica un Govern que gestioni el territori atenent a la seva diversitat

ripoll
Àsia-Pacífic

La Xina i els EUA es retreuen el respectiu suport a Rússia i Taiwan

Barcelona
estat francès

Universitaris francesos se sumen a les protestes propalestines

barcelona
guerra a europa

Els aliats anuncien l’enviament a Ucraïna de míssils i artilleria

barcelona
escòcia

La crisi al govern escocès deixa en l'aire el futur del primer ministre

barcelona
Carib

Pren possessió el Consell Presidencial de Transició d'Haití

Barcelona
guerra a gaza

Israel es prepara per envair Rafah

barcelona
Portugal

L'auge de la ultradreta marca el 50 aniversari de la Revolució dels Clavells

Barcelona