Política

En marxa la manifestació per la unitat d’Espanya al centre de Barcelona

Hi participen, entre d’altres, Inés Arrimadas de Ciutadans, Xavier Albiol, del PP català i Dolors Montserrat, la portaveu dels populars al Congrés

Faran parlaments a plaça Catalunya

La manifestació per la unitat d’Espanya convocada al centre de Barcelona amb motiu del 12 d’octubre ha arrencat sobre les 11 del matí, encapçalada per una pancarta amb el lema “Barcelona, garant de la hispanitat”.

A la mobilització, que discorre al llarg del Passeig de Gràcia, han acudit la líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas; el president del PP, Xavier García Albiol, i el president de Societat Civil Catalana, José Rosiñol.

També assisteixen a la marxa la portaveu del PP al Congrés, Dolors Montserrat; el líder del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz; el vicepresident segon del Parlament, José María Espejo-Saavedra; el portaveu parlamentari de Ciutadans, Carlos Carrizosa, així com representants de Vox, entre d’altres. La manifestació, convocada pel moviment cívic ’Espanya i Catalans’ i altres associacions, avança entre nombroses banderes espanyoles i crits com “Puigdemont a la presó”, “Espanya unida mai serà vençuda”, “No ens enganyen, Catalunya és Espanya”.

Ja estan en marxa els discursos a plaça Catalunya.

A manca de les dades oficials de la Guàrdia Urbana, el vicepresident de l’entitat Espanya i Catalans, Javier Megino, ha xifrat avui en 300.000 els assistents a la manifestació en defensa de la unitat d’Espanya al centre de Barcelona. Així ho ha afirmat Megino en els parlaments al final de la mobilització, a l’escenari instal·lat en la plaça Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia