Política

Un estudiant, autor de l’atac armat a un institut de Crimea

Segons les últimes dades, l’atac va deixar almenys 18 morts i 40 ferits

Un estudiant de 18 anys és l’autor de l’atemptat en el seu centre escolar a la població de Kerch, a la península de Crimea, segons que ha informat el Comitè d’Instrucció de Rússia (CIR). “Va ser l’estudiant del quart curs de l’institut politècnic Vladislav Rosliakov, de 18 anys”, va dir la portaveu del CIR, Svetlana Petrenko.

Petrenko ha explicat que la identitat de l’atacant, que va arribar a l’institut amb un fusell a la mà, ha estat confirmada amb ajuda de les càmeres de videovigilància del centre escolar. “El seu cos, amb una ferida de bala, va ser trobat en una de les dependències de l’institut. Si s’ha de jutjar per l’escena del crim, la investigació considera que el jove va disparar contra les persones que es trobaven en l’institut i després es va suïcidar”, segons ha explicat l’agència russa Interfax que cita Petrenko.

Segons les últimes dades, l’atac va deixar almenys 18 morts i 40 ferits, la majoria adolescents. Inicialment el Comitè d’Instrucció va obrir un procés penal per “terrorisme”, però més tard, una vegada iniciada la investigació, va modificar la qualificació dels fets per la d’“assassinat de dues o més persones”. L’atac va estar acompanyat de la detonació d’un artefacte explosiu de fabricació casolana en el menjador de l’establiment educatiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia