Política

Torrent pressiona la CUP perquè no trenqui la unitat sobiranista

El president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, va defensar ahir la necessitat de “mantenir les majories polítiques i parlamentàries de l’independentisme” i va instar la CUP a centrar els esforços a “teixir l’estratègia conjunta que ens demana la població”. Torrent sosté que les majories polítiques i parlamentàries de l’independentisme són “un patrimoni cabdal” i per aquest motiu, creu, s’han de conservar, fent referència a la posició de la CUP de, probablement, deixar els escons buits en algunes sessions parlamentàries. Per aquest motiu, el president del Parlament considera que cal “centrar els esforços” a teixir una estratègia conjunta i a demostrar que hi ha una “unitat d’acció” en comptes de “retreure’ns coses entre nosaltres”. A més, va assegurar que en el moment actual unes eleccions anticipades “no aportarien res de nou i no canviarien res” per acabar insistint en la necessitat de mantenir la majoria de les forces independentistes a la cambra.

També va declarar que “Waterloo i Carles Puigdemont són una peça clau per fer difusió internacional” sobre el conflicte català.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia