Política

Directes al ple

Ernest Maragall, Francesc Homs, Anna Erra, Gemma Espigares i Jorge Soler, alguns dels convidats d’ahir al set d’El Punt Avui TV des del Parlament

La tertúlia i l’anàlisi van ser presents també dins el programa

El Punt Avui TV torna a desembarcar al Parlament de Catalunya amb motiu de la celebració, ahir i avui, d’una nova sessió d’activitat parlamentària. Ahir, l’emissió especial d’aquesta cadena arrencava puntualment a dos quarts de deu del matí amb el programa Connexió Parlament, amb el periodista Igor Llongueres al capdavant i amb les connexions en directe amb la també periodista Magda Muñoz. Com ja és habitual en aquestes cites, el programa es va nodrir de diversos tertulians i analistes de l’actualitat política que van donar la seva visió sobre el panorama parlamentari del moment i els temes que es van tractar a la sessió plenària d’ahir. Anna Arqué, Afra Blanco, Joan Solé o Xavier Torrents van ser algunes de les veus presents al debat.

A banda, el director d’El Punt Avui, Xevi Xirgo, va entrevistar personalitats com el conseller d’Acció Exterior, Ernest Maragall (ERC), i l’exconseller i advocat Francesc Homs. D’ambdues converses en poden llegir un extracte en les pàgines d’aquest diari.

A més, també van passar pel programa conduït per Llongueres la diputada Anna Erra (JxCat), que va posar llum al projecte de llei sobre la supressió del Consell Comarcal del Barcelonès, i els també diputats Jorge Soler (Cs) i Gemma Espigares (ERC), que van fixar posicions sobre la proposta de Cs per millorar la qualitat dels serveis sanitaris.

Avui presentem una proposició de llei que va ser truncada per l’aplicació de l’article 155
Anna Erra
Diputada de JxCAt
És possible que avui es tanqui una altra porta per parlar de les llistes d’espera al Parlament
Jorge Soler
Diputat de Ciutadans
El decret [en matèria de Salut] serà molt més ràpid i garantista. Ningú hi podrà anar en contra
Gemma Espigares
Diputada d’ERC


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia